Actionarii BCR Asigurari de Viata SA au decis ca mai mult de jumatate din profitulul pe 2006 sa fie reinvestit sau utilizat pentru majorarea capitalului, iar 1,55 milioane lei sa fie alocati ca dividende brute actionarilor, potrivit unei hotarari publicate luni in Monitorul Oficial.

Astfel, actionarii au hotarat, intr-o sedinta din 16 aprilie, ca o suma de 3,26 milioane lei din profitul de 5,3 milioane lei obtinut anul trecut sa fie reinvestita sau utilizata pentru majorarea capitalului social.

Actionarii au decis, in aceeasi sedinta, ca aproximativ 360.000 lei, reprezentand 6,56% din profitul net de anul trecut, sa constituie participarea salariatilor la profit. Repartizarea pe salariati urmeza sa fie efectuata proportional cu perioada lucrata in societate, se mentioneaza in hotarare.

Actionarii BCR Asigurari de Viata au mai aprobat revocarea lui Dorin Cojocaru si a lui Cristian Saitariu din functia de membri ai consiliului de administratie al BCR Asigurari de Viata SA si numirea ca noi membri a vicepresedintilor executivi ai Bancii Comerciale Romane (BCR) Helmuth Hintringer si si Martin Skopek.

BCR Asigurari de Viata SA a fost infiintata in octombrie 2005 pentru a include in oferta grupului BCR produse de asigurari de viata destinate populatiei si firmelor. Compania are un capital social de 21,93 milioane lei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri