Banca Comerciala Carpatica (BCC) atrage valuta de la pensionarii din Romania in depozitul Pensia Plus pentru care ofera o dobanda anuala fixa de 5,15% la economiile in euro si 5,55% la cele in dolari

Produsul de economisire este destinat exclusiv persoanelor fizice rezidente si nerezidente, pensionari ai sistemului de pensii din Romania.

La depozitele Pensia Plus in lei, clientii pot retrage dobanda in orice moment, prin intermediul contului curent sau al cardului, iar dobanda fixa este de 8% pe an.

Suma minima cu care se poate constitui depozitul este de 100 lei, euro sau dolari, iar perioada este de 12 luni.

In urma semnarii conventiei intre Banca Comerciala Carpatica si Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS), pensionarii beneficiaza de plata pensiilor prin intermediul Bancii Carpatica. Pensiile pot fi virate in conturile curente sau de card deschise de pensionari la BCC, fara a fi perceput comision la deschiderea contului si la operatiunile desfasurate prin intermediul cardului.

Banca Comerciala Carpatica dispune in prezent de 227 de unitati operationale, 193 de bancomate si 32 automate de schimb valutar.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Ministrul Budai anunta majorari "spectaculoase" pentru unii pensionari