ProCredit Bank plateste dobanzile aferente celui de-al treilea cupon al primei emisiuni de obligatiuni a bancii incepand cu 15 august 2007, cu o rata fixa a dobanzii de 8,50%, a anuntat banca.
ProCredit Bank SA in calitate de emitent, anunta ca va incepe din 15 august plata dobanzii aferenta celui de-al treilea cupon al obligatiunilor emise de catre banca, din perioada 15 februarie -14 august 2007.

Rata dobanzii obligatiunilor este fixa, de 8,50% pe an, iar dobanda aferenta celui de-al treilea cupon este de 21,07534 lei pentru o obligatiune.
Prima emisiune de obligatiuni de la ProCredit Bank a beneficiat de o dobanda fixa de 8,50% pe an, fiind prima banca din Romania care a oferit aceasta optiune investitorilor sai. Emisiunea a fost compusa din 80.500 de obligatiuni de rangul I, negarantate, fiecare cu o valoare nominala de 500 lei si cu o maturitate de trei ani.

Obligatiunile emise de ProCredit Bank au fost divizate in doua categorii si s-au adresat firmelor si populatiei. Investitorii mici au primit o transa de 5% din oferta, iar investitorii mari, restul de 95%. Emisiunea de obligatiuni ProCredit Bank a atras interesul investitorilor, astfel incat transa investitorilor mari a fost suprasubscrisa la final.

Plata dobanzii va fi efectuata prin intermediul BCR Securities SA, in calitate de agent de plata, care va efectua plati catre detinatorii de obligatiuni inregistrati in registrul detinatorilor de obligatiuni la data de 10 august 2007.

Detinatorii de obligatiuni vor putea ridica sumele cuvenite sub forma de dobanzi, in orice moment, in intervalul 15 - 23 august 2007. Sumele neridicate de investitori in intervalul de plata a dobanzii vor fi disponibile la sediul agentului de plata, pe perioada maturitatii obligatiunilor, dar nu mai mult de 31 de zile de la data platii principalului. La expirarea termenului de 31 de zile, sumele vor fi disponibile la sediul emitentului, respectiv ProCredit Bank si se vor prescrie conform legislatiei in vigoare.

Dobanda aferenta celui de-al patrulea cupon (15.08.2007– 14.02.2008) al obligatiunilor ProCredit Bank va fi platita detinatorilor de obligatiuni inregistrati in registrul detinatorilor de obligatiuni la data de 12 februarie 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri