Actionarii societatii TBI Credit IFN SA au decis, in sedinta din 12 iulie, majorarea capitalului social al companiei cu suma de 6,27 milioane lei (2 milioane euro), la peste 28 milioane lei, potrivit unei decizii publicate, vineri, in Monitorul Oficial.

Majorarea de capital se face prin aportul in numerar al actionarului majoritar al companiei, TBI Leasing IFN SA. In urma majorarii de capital, societatea va emite un numar de 62,71 milioane de actiuni nominative, in valoare de 0,10 lei fiecare, subscrise de TBI Leasing IFN.

In 2006, actionarii societatii TBI Credit IFN SA au majorat capitalul social al companiei cu suma de 2,82 milioane lei (800.000 euro), de la 12,15 milioane lei la aproape 15 milioane lei (circa 4,25 milioane euro). In martie 2007, actionarii au decis o noua majorare a capitalului social al companiei pana la aproape 22 milioane lei.

TBI Leasing IFN SA detine 99,99% din actiunile TBI Credit IFN SA, restul de actiuni fiind detinute de patru persoane fizice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri