Cetelem IFN a lansat un imprumut pentru populatie, Credit Joker, destinat achizitiei de bunuri de folosinta indelungata din magazinele partenere, care ofera posibilitatea clientilor de a amana plata unei rate cu o luna

Astfel, Cetelem ofera clientului care a luat un Credit Joker posibilitatea de a-si amana o rata printr-un apel telefonic cu 30 de zile inainte de data scadenta.

In cazul Credit Joker, Cetelem IFN incaseaza o dobanda lunara de 0,9%, perioada de rambursare este cuprinsa intre sase si 60 de luni, iar valoarea creditului este cuprinsa intre 500 lei la 30.000 lei. Dobanda anuala efectiva (DAE) la Credit Joker incepe de la 21,18%.

"Prin Credit Joker, clientii au in premiera un avantaj dublu: flexibilitate prin optiunea amanarii unei rate pe toata durata creditului si dobanda mica", a declarat director general Cetelem IFN, Philippe Foursy.

Cetelem are in prezent patru linii de afaceri pe piata romaneasca: creditul in magazin, cardul de credit, creditul de nevoi personale si creditul auto, insa conducerea companiei analizeaza si alte segmente de piata.

Cetelem isi finanteaza afacerile derulate pe piata romaneasca prin linii de finantare in lei obtinute de la banci din Romania, cu garantia bancii-mama, BNP Paribas.

Cetelem IFN a luat nastere in mai 2005, prin preluarea Credisson International de catre Cetelem, divizia de credite de consum a grupului financiar francez BNP Paribas. in cei patru ani de activitate, Cetelem IFN (Credisson) a incheiat contracte de credit in valoare de 484 de milioane de euro, potrivit oficialilor companiei.

Societatea dispune de o retea de peste 1.800 de puncte de vanzare, in retele regionale si nationale sau parteneri locali independenti, iar numarul de angajati depaseste 800.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si