BCR Asigurari de Viata a afisat in prima jumatate a acestui an prime brute subscrise de 36,5 milioane lei, in crestere cu 112,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a cresterii retelei de vanzari.

Valoarea activelor companiei a crescut cu peste 244,2% pana la 128,5 milioane lei in doi ani de activitate.

"Aceasta crestere semnificativa a fost sustinuta de dezvoltarea retelei teritoriale, precum si de strategia de marketing si vanzari a companiei", a declarat presedintele BCR Asigurari de Viata, Florina Vizinteanu.

BCR Asigurari de Viata SA a fost infiintata in octombrie 2005 pentru a include in oferta grupului BCR produse de asigurari de viata destinate populatiei si firmelor. Compania are un capital social de 21,93 milioane lei.

BCR Asigurari de Viata a fost autorizata in 2007 ca administrator de fonduri de pensii facultative (pilonul III), primul fond lansat fiind BCR – Prudent. Fondul are un grad de risc scazut si se adreseaza persoanelor care prefera un plasament prudential. Valoarea minima a contributiei lunare este de 35 lei, iar cea maxima nu poate depasi 15% din veniturile participantului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Barbu, IT Smart Systems: Omnichannel, abordarea căștigătoare pentru bănci
Setari Cookie-uri