Interamerican Pensii, parte a grupului Interamerican Romania, a atras 12.000 agenti de marketing care urmeaza sa incheie contracte pentru pensii private obligatorii din 17 septembrie.

"Am recrutat peste 12.000 de agenti de marketing pentru propria noastra forta de vanzari si am semnat contracte de colaborare cu parteneri externi, care ne vor sustine in realizarea obiectivelor propuse", a declarat presedintele Interamerican Romania Group, Frans van der Ent.

El a amintit ca Interamerican Pensii tinteste intre 10% si 15% din piata pensiilor private obligatorii.

Arbitrul pensiilor private a autorizat pe 28 august fondul de pensii private obligatorii Interamerican (Interamerican Fond de Pensii SA) alaturi de alte cinci fonduri de pensii pe pilonul II, printre care OTP (administrat de OTP Fond de Pensii SA), BRD (administrat de BRD Fond de Pensii SA), AIG (AIG Fond de Pensii SA) si Prima Pensie (administrat de Prima Pensie - Fond de Pensii SA).

Alte fonduri care au primit aprobare din partea comisiei pensiilor private sunt: Pensia Viva (administrat de Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat), AZT Viitorul Tau (administrat de Allianz-Tiriac Pensii Private Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat si a Fondurilor de Pensii Facultative), ING (ING Fond de Pensii), Aripi (Generali Fond de Pensii) si Vital (BT Aegon Fond de Pensii).

Aderarea participantilor la un fond de pensii pe pilonul II va incepe la 17 septembrie si va dura patru luni. Dupa aceasta perioada, cei care nu au optat pentru un fond de pensii vor fi distribuiti in mod aleatoriu catre fondurile autorizate, pe baza unui sistem informatic, potrivit CSSPP.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si