Interamerican Pensii, parte a grupului Interamerican Romania, a atras 12.000 agenti de marketing care urmeaza sa incheie contracte pentru pensii private obligatorii din 17 septembrie.
"Am recrutat peste 12.000 de agenti de marketing pentru propria noastra forta de vanzari si am semnat contracte de colaborare cu parteneri externi, care ne vor sustine in realizarea obiectivelor propuse", a declarat presedintele Interamerican Romania Group, Frans van der Ent.

El a amintit ca Interamerican Pensii tinteste intre 10% si 15% din piata pensiilor private obligatorii.

Arbitrul pensiilor private a autorizat pe 28 august fondul de pensii private obligatorii Interamerican (Interamerican Fond de Pensii SA) alaturi de alte cinci fonduri de pensii pe pilonul II, printre care OTP (administrat de OTP Fond de Pensii SA), BRD (administrat de BRD Fond de Pensii SA), AIG (AIG Fond de Pensii SA) si Prima Pensie (administrat de Prima Pensie - Fond de Pensii SA).

Alte fonduri care au primit aprobare din partea comisiei pensiilor private sunt: Pensia Viva (administrat de Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat), AZT Viitorul Tau (administrat de Allianz-Tiriac Pensii Private Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat si a Fondurilor de Pensii Facultative), ING (ING Fond de Pensii), Aripi (Generali Fond de Pensii) si Vital (BT Aegon Fond de Pensii).

Aderarea participantilor la un fond de pensii pe pilonul II va incepe la 17 septembrie si va dura patru luni. Dupa aceasta perioada, cei care nu au optat pentru un fond de pensii vor fi distribuiti in mod aleatoriu catre fondurile autorizate, pe baza unui sistem informatic, potrivit CSSPP.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri