Egnatia Bank Romania SA, membra a Marfin Financial Group din Grecia, a deschis o sucursala in orasul Oradea prin care ofera atat produse bancare, cat si servicii de leasing, ca urmare a continuarii strategiei de dezvoltare a retelei de a ajunge la 20 sucursale in acest an

"Egnatia Bank Romania SA si-a propus sa ajunga la 20 de sucursale in acest an si la aproximativ 40 de sucursale in 2008", a precizat, citat de NewsIn, presedintele bancii, Stylianos Sofianos.

In prezent banca are 14 sucursale in capitala si in tara si va continua procesul de extindere la nivel national conform strategiei de dezvoltare pentru 2007, in zone unde exista un potential real pe care oferta bancii sa il deserveasca. Potrivit presedintelui bancii, fiecare unitate deschisa necesita investitii de aproximativ 250.000 - 300.000 de euro.

Egnatia Bank Romania a sustinut financiar proiecte importante in judetul Bihor si va continua consolidarea relatiilor de afaceri cu populatia si firmele.

Egnatia Bank Romania a obtinut un profit net de 3,4 milioane euro in primele sase luni ale acestui an, de peste doua ori mai mare decat in acelasi interval din 2006, pe fondul cresterii activelor de peste doua ori in intervalul iunie 2006 - iunie 2007.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si