Banca Comerciala Romana (BCR) va modifica din aceasta luna aspectul cardurilor emise, cu noua sigla ce preia logo-ul actionarului majoritar, Erste Bank, precum cu si elemente distinctive in functie de tipul cardului.
Toate cardurile BCR emise dupa 3 septembrie vor avea o noua infatisare si un design unitar. "Fiecare categorie de card corespunde unui anumit concept, care defineste si integreaza valorile institutiei", a declarat directorul executiv al directiei de carduri din cadrul BCR, Igor Zganjer.

Motivul care a stat la baza modificarii identitatii cardurilor a fost actiunea de schimbare a logo-ului bancii. Astfel, noul aspect al cardurilor are elemente vizuale care respecta grafica si culorile marcii Erste.

Cardurile cu noul design emise de banca au inceput deja sa fie inmanate detinatorilor, iar cardurile cu dubla marca (co-branded) vor intra in circulatie in octombrie. Posesorii vechilor modele de carduri BCR vor intra in posesia noilor carduri la expirarea celor in uz.

Designul cardurilor se diferentiaza in functie de tipul instrumentului de plata. Astfel, cardurile de debit se bazeaza pe elementul apa, cele de credit au ca reprezentare grafica elementul foc, iar la cardurile cu dubla marca, emise in colaborare cu diversi parteneri, designul evidentiaza elementul aer.

BCR, membra a grupului Erste, gestioneaza active de peste 16 miliarde euro. Banca are in prezent 522 de agentii in intreaga tara, emite 23 de tipuri de carduri de credit si de debit si are instalate peste 1.300 de bancomate si 11.000 aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri