Mortgage Capital Group (MCG), companie specializata in servicii de consultanta financiara, isi propune sa intermedieze finantari ipotecare in valoare de aproximativ 80 milioane euro pana la sfarsitul anului 2008.

“Apreciem ca pana la sfarsitul anului 2008 vom atrage un numar de aproximativ 1500 de clienti persoane fizice si 100 de companii care doresc sa investeasca in proiecte imobiliare atat personale (cumparare/achizitii locuinte) cat si complexe de tipul project finance”, spune Bogdan Furnica, unul dintre cei doi actionari ai noii firme de consultanta.

Pentru inceput, MCG ofera servicii in Bucuresti, iar in lunile urmatoare se va extinde in alte zece orase din tara. MCG are deja un numar de 10 consultanti permanenti si 15 colaboratori. Start-up-ul a necesitat o investitie de aproximativ 100 000 euro.

“Credem ca piata romaneasca ofera inca numeroase oportunitati pentru acest segment de business, consultanta financiara. Spre exemplu, in Uniunea Europeana gradul de intermediere prin brokeri este de peste 40%, iar in Romania acesta atinge aproximativ 5% atat pentru personae fizice, cat si pentru companii. Ne pozitionam ca un furnizor specializat de solutii complete de finantare, exclusiv ipotecare/imobiliare, fiind un „mortgage broker”, completeaza Bogdan Furnica.

Solutiile gestionate de MCG sunt de tipul credite ipotecare, credite imobiliare, refinantari pentru credite ipotecare/imobiliare, credite de nevoi personale, leasing imobiliar si credite punte. Compania va promova marca proprie "Credit UP", sub sloganul "Iti creditam visele".

In perioada 11-14 octombrie 2007 compania va fi prezenta cu un stand propriu (pavilion 88) la Targul National Imobiliar ce va avea loc in Sala Unirea de la Palatul Parlamentului.

Compania si-a inceput activitatea in luna aceasta, concentrandu-se numai pe solutii de finantare imobiliare/ipotecare, atat pentru persoane fizice, cat si juridice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
CEC și-a mărit profitul în ciuda crizei coronavirusului
Setari Cookie-uri