Compania britanica Provident Financial Romania, care acorda credite la domiciliu, a ajuns la o valoare a imprumuturilor emise de peste 4,7 milioane euro in primul semestru din 2007
"Rezultatele obtinute de Provident Financial Romania in prima jumatate a acestui an au fost in conformitate cu estimarile", a declarat directorul general al companiei, Stephen Rice. El a adaugat ca estimeaza o crestere sustinuta si in al doilea semestru al acestui an.

Compania va investi aproximativ 4,5 - 5,9 milioane de euro in 2007. "La inceputul acestei luni, am deschis o sucursala la Pitesti, iar pana la sfarsitul anului vom deschide inca doua sucursale, astfel incat reteaua noastra va ajunge la sapte sucursale", a mai spus Stephen Rice. El a adaugat ca planul companiei este acela de a ajunge la acoperire nationala in urmatorii trei sau patru ani si estimeaza ca va intra pe profit din 2010.

Provident Financial Romania este specializata in acordarea de imprumuturi de valoare mica, pe termen scurt, direct la domiciliul solicitantilor. in acest moment, serviciile oferite de Provident sunt disponibile in mai multe orase din sudul si din centrul tarii.

Provident Financial Romania este parte a grupului britanic International Personal Finance. Grupul International Personal Finance a anuntat un profit brut de 23,4 milioane de euro in prima jumatate a anului, in crestere cu 31,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut. International Personal Finance are in prezent peste 1,9 milioane de clienti in sase tari.

Provident Financial Romania avea la sfarsitul lunii iunie 2007 peste 17.000 de clienti si o retea de peste 400 de reprezentanti. La jumatatea lunii iunie 2007, compania a anuntat decizia de a extinde activitatea la nivel national, ca urmare a succesului pe care l-a avut programul pilot demarat in Bucuresti in prima jumatate a anului trecut.

Clientii pot imprumuta initial de la 400 la 1.000 de lei pe o perioada de pana la 39 de saptamani. Clientii existenti pot solicita imprumuturi mai mari, de pana la 2.000 de lei, cu o perioada maxima de rambursare de 52 de saptamani.

Provident Financial si-a inceput activitatea in Romania la inceputul anului 2006, cu o operatiune-pilot in Bucuresti, sustinuta de o investitie de capital si know-how. infiintat acum peste 125 de ani, grupul britanic Provident Financial are aproximativ patru milioane de clienti in toata lumea. Provident Financial s-a extins in ultimii zece ani in Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia, si Mexic. Din 1962, compania este cotata la Bursa de Valori din Londra.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri