Carrefour Romania si BRD Finance au lansat cardul Carrefour MasterCard prin care posesorii pot lua cu imprumut pana la 20.000 lei pentru care trebuie sa plateasca o dobanda lunara de 2%
Clientii pot opta pentru rambursarea capitalului, fie in sume minime cu o dobanda lunara de 2%, fie integral fara nici un cost in cadrul perioadei de gratie de cel putin 18 zile si cel mult 47 zile.

"Toti clientii nostri care vor folosi noul card vor obtine credite fara dobanda pentru perioade de 3, 5 sau 12 luni si mai mult, vor beneficia de reduceri substantiale pentru anumite produse, de exemplu 10% pentru electrocasnice", a spus directorul general Carrefour Romania, Jacobo Caller Celestino. De asemenea, posesorii cardului pot beneficia si de credite la Carrefour Voiaj.

Emiterea cardului este gratuita si nu presupune plata nici unui comision anual, iar pentru obtinerea cardului societatile solicita actul de identitate al clientului, adeverinta sa de venit sau talonul de pensie. Clientii pot utiliza cardul, atat in tara, cat si in strainatate la orice comerciant care accepta la plata cardurile MasterCard.

BRD Finance este o companie mixta creata de BRD-Groupe Societe Generale impreuna cu Franfinance, filiala Grupului SocGen specializata in credite de consum. Prezenta pe piata romaneasca, din luna aprilie a anului 2004, BRD Finance este prezenta in peste 4.000 de magazine si retele de retail din Romania. BRD Finance mai are parteneriate cu Praktiker, Carrefour, Rombiz, Daniel, Diverta, Real, Boom TV si Staer.

Retailerul francez Carrefour a investit aproximativ 225 milioane euro in cele opt magazine din Romania, iar pana la sfarsitul anului viitor vrea sa dubleze numarul acestora. Grupul francez Carrefour avea pe plan mondial in iunie 1.102 hipermarketuri, 2.458 de supermarketuri, aproape 6.000 de magazine de tip "hard-discount" si alte peste 3.000 de magazine.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri