BCR Leasing IFN a incheiat in primele opt luni ale acestui an contracte in valoare de peste 305 milioane si a finantat bunuri de 236 milioane euro, in crestere cu 22% fata de anul trecut.
Aproape jumatate (44%) din finantarile BCR Leasing IFN au fost acordate pana la sfarsitul lunii august pentru autoturisme (inclusiv flote), peste un sfert (28%) au fost date pentru vehicule comerciale, 21% pentru echipamente si utilaje industriale, iar 7% din portofoliu era reprezentat de leasing imobiliar, in crestere, fata de 1% anul precedent.

"BCR Leasing IFN parcurge o noua etapa a activitatii sale, aceea de integrare dinamica in grupul financiar Erste. Concomitent cu acest important proces de integrare, ca parte a acestuia, vom continua sa oferim solutii de finantare care sa raspunda cat mai bine asteptarilor clientilor nostri", a declarat directorul general BCR Leasing IFN, Claudiu Emanuil Stanescu.

BCR Leasing ocupa locul 52 in Europa, la categoria autovehicule (locul 31 la categoria automobile), iar in privinta valorii totale a bunurilor finantate, este in crestere cu patru locuri fata de propriile performante din 2005. In ceea ce priveste leasingul de echipamente, ponderea in portofoliul de servicii al companiei a fost de circa 24% in 2006.

Ca valoare totala a bunurilor finantate, BCR Leasing ocupa locul 59 in Europa, fata de locul 68 inregistrat la aceeasi categorie in 2006, iar pe segmentul de leasing imobiliar, compania se afla pe pozitia 47 pe piata europeana.

In clasamentul european al firmelor de profil, BCR Leasing IFN se situeaza pe locul 60 in crestere cu sapte locuri fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit Raportului LeasEurope pe anul 2006.

BCR Leasing este prezenta pe piata romanesca a leasingului din 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, acum parte a grupului financiar Erste Bank. BCR Leasing are un numar de 30 de succursale si a finantat in 2006 bunuri de peste 355 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri