Credit Europe Bank a devenit a opta banca de pe piata romaneasca certificata sa accepte in reteaua sa de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS-uri) toate cardurile emise sub sigla VISA si MasterCard,

Procesul de certificare privind acceptarea in reteaua proprie de POS-uri a fost finalizat pe 21 august pentru cardurile emise sub sigla MasterCard si pe 30 august pentru cele emise sub sigla Visa.

Banca a optat pentru certificarea cardurilor cu banda magnetica si a cardurilor cu cip. Astfel, intreaga retea de ATM-uri a Credit Europe Bank accepta in prezent cardurile cu cip, se spune in comunicat.

"Este un pas foarte important in efortul pe care il face banca noastra in a ridica nivelul calitativ al serviciilor si produselor permanent diversificate pe care le ofera clientilor si partenerilor sai", a declarat vicepresedintele Credit Europe Bank Romania, Omer Tetik.

Credit Europe Bank, fosta Finansbank Romania, activa pe piata romaneasca din februarie 2000, ofera produse si servicii pentru populatie, micii intreprinzatori, intreprinderile mici si mijlocii (IMM) si companiile mari, prin cele peste 95 de sucursale si agentii, precum si prin canale de distributie alternative cum sunt bancomatele (ATM), aparatele de plata cu cardul la comercianti (POS) si serviciile de internet banking.

In acest moment, Credit Europe Bank detine o cota de 11% din piata cardurilor de credit si cea a POS-urilor, cu o retea de 105 de ATM-uri si peste 5.500 POS-uri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Fintech-ul care vrea sa puna POS-uri pe taxiurile din Bucuresti
Setari Cookie-uri