Fincop Broker de Pensii Private va investi, pana la finele lunii martie a anului viitor, zece milioane de euro in extinderea retelei teritoriale si dotarea reprezentantelor existente.

Fincop Broker de Pensii Private este membru al SALVE GROUP LONDON care dezvolta cu succes activitati de brokeraj in Europa Centrala si de Est. SALVE GROUP actioneaza ca un integrator al pietei, consolidind societatile locale intr-un grup financiar.

Pe piata asigurarilor din Romania, FINCOP va oferi, pe langa pensiile private, si o gama larga de asigurari de viata, sanatate si pensii facultative. In prezent, FINCOP colaboreaza cu Interamerican, Allianz, Generalli si BT Aegon iar in viitorul apropiat acestora li se vor adauga si alte companii de asigurari.

Fincop Broker de Pensii Private are experienta in domeniul pensiilor private, implementind cu succes acest sistem in Cehia si Slovacia.

In prezent, societatea are 40 de agentii in Bucuresti si in alte orase din tara. Numai in Bucuresti, Oradea, Cluj, Timisoara, Iasi si Constanta s-au inscris aproximativ 10.000 de persoane pentru a incheia contracte de pensii private si pentru a ii informa pe oameni despre acest sistem de pensii. De asemenea, in aceasta perioada, in orasele mari din tara se vor tine prezentari pentru a informa cat mai corect despre sistemul privat de pensii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Imobiliare, bursa, bitcoin sau aur? Care a fost investitia anului 2019