Clientii Bancii Transilvania au posibilitatea inregistrarii securizate a cardurilor pentru a putea fi folosite la plati prin internet, iar comerciantii cu magazine online pot incasa banii pentru bunurile platite cu cardul printr-un nou serviciu, E-commerce.

Posesorii de carduri emise de Banca Transilvania vor putea inregistra gratuit cardurile in sistemul securizat 3D Secure prin intermediul paginii de internet a bancii, prin activarea unei parole unice, ceea ce va permite posesorilor sa efectueze operatiuni pe internet in conditii de securitate sporita.

Banca Transilvania, a cincea institutie bancara dupa active la finalul anului trecut, a emis pana in prezent peste un milion de carduri de credit, iar portofoliul sau cuprinde 12 carduri.

Incepand cu aceasta luna, banca accepta si carduri cu cip, care asigura un grad sporit de securitate pentru clienti. Banca Transilvania are o retea de 410 unitati, 662 de bancomate (ATM) si 6.783 de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri