Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat \"Pachetul de cont curent\", care include produse de cont curent, card de debit, de credit si servicii bancare prin intermediul telefonului si al internetului, extras de cont si colectarea instructiunilor pentru plati fara numerar
Pachetul de cont curent este disponibil in doua variante: "Basic" si "Plus".

Avantajul acestui produs consta in faptul ca se axeaza pe canalele alternative de vanzare, iar clientul nu mai este obligat sa se deplaseze la banca pentru a face diverse operatiuni, ci poate efectua tranzactiile direct de acasa.

"Pachetul de cont curent BCR, varianta Basic, se adreseaza tuturor. Acelora dintre clienti care efectueaza des tranzactii bancare le recomandam sa opteze pentru varianta Plus a pachetului", a spus vicepresedintele executiv responsabil de segmentul de retail al BCR, Martin Skopek.

Banca percepe o taxa de mentenanta lunara per pachet, de 3,99 lei pentru varianta Basic si 6,99 lei pentru varianta Plus.

BCR nu percepe pentru produsele incluse in pachet comisionul lunar de administrare a contului curent, comisionul lunar de utilizare a serviciilor oferite prin canale alternative phone banking si e-BCR, comisionul anual de mentenanta card de credit (in cazul pachetului Plus) si comisionul de transmitere a extrasului de cont curent prin posta (acest comision nu include costurile de expediere a extrasului de cont curent).

Pachetul de cont curent, varianta "Basic" are la baza un cont curent in lei, la care se adauga un card de debit (inclusiv carduri pentru utilizatorii autorizati din familie), care ofera posibilitatea obtinerii unui descoperit de cont, clientul avand astfel acces la un instrument de finantare.

Varianta "Basic" da posibilitatea clientilor sa efectueze transferuri automate de sume catre contul de economii in lei, servicii prin intermediul telefonului si al internetului (servicii de phone banking si e-banking), extras de cont si colectarea instructiunilor pentru plati fara numerar.

BCR ofera promotional, pana la sfarsitul anului, o reducere de 50% a comisionului de acordare a creditelor de consum.

Clientul beneficiaza de un numar de tranzactii gratuite pentru operatiuni precum retrageri de numerar si interogari sold la bancomatele BCR si plati prin operatiuni de tip "standing order" si "debit direct". Plata facturilor la bancomatele BCR este gratuita pentru un numar nelimitat de tranzactii.

Varianta "Plus" da posibilitatea de a dobandi un card de credit MasterCard in lei si efectuarea unor plati gratuite prin phone-banking si e-bcr (electronic banking).

"Pretul pachetului pentru client este mai scazut fata de pretul produselor si serviciilor achizitionate separat ceea ce se traduce prin economie de bani", a adaugat Martin Skopek.

Pachetele de produse si servicii bancare ale BCR se adreseaza persoanelor fizice, rezidenti romani, cu varsta peste 18 ani. Membrii de familie pot fi autorizati sa utilizeze contul si pot primi carduri de debit sau de credit suplimentare, fara costuri aditionale.

BCR, membra a grupului Erste, gestioneaza active de peste 16 miliarde euro. Banca are in prezent 526 de agentii in intreaga tara, emite 23 de tipuri de carduri de credit si de debit si are instalate peste 1.300 de bancomate si 11.000 aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS).




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri