Banca a lansat un credit pentru intreprinderi mici si mijlocii (IMM), fara obligativitatea de a specifica destinatia imprumutului, daca finantarea nu depaseste 100.000 de euro, sau 300.000 de lei.

Mai mult, pentru valori pana la 50.000 euro sau 150.000 lei nu exista obligativitatea unor garantii imobiliare.

ProCredit a modificat si perioadele de rambursare a celorlalte tipuri de credite acordate IMM-urilor si afacerilor mici Asadar, creditele pentru investitii mixte au o maturitate de zece ani, creditele pentru finantarea investitiilor imobiliare sunt acordate pentru o perioada de pana la 15 ani, iar imprumuturile pentru echipamente si autovehicule au o maturitate de pana la 7 ani.

Citeste si:

Banca ia cu asalt segmentul liber-profesionstilor. Astfel, ProCredit Bank a mai introdus doua produse de creditare specializate, dedicate medicilor si contabililor. "Creditul pentru Medici" poate fi utilizat pentru finantarea nevoilor curente, pentru achizitionarea de echipamente medicale si autoturisme, precum si pentru achizitia de imobile. In functie de destinatia creditului, perioada de rambursare poate fi de maxim 15 ani.

"Creditul pentru Contabili" se adreseaza contabililor autorizati, expertilor contabili, societatilor comerciale care au ca obiect de activitate evidenta sau expertiza contabila, cu minim trei luni de experienta.