Societatea elena EFG Eurolife ASFAListiki, subsidiara a grupului financiar EFG Eurobank, actionar majoritar al Bancpost, a lansat doua companii pe piata romaneasca, una de asigurari de viata si una de asigurari generale

Cele doua noi companii - EFG Eurolife Asigurari de Viata SA si EFG Eurolife Asigurari Generale SA - isi vor desfasura activitatea prin reteaua Bancpost, care are o retea de 231 de sucursale si 3.400 de angajati. Principalii actionari ai celor doua societati sunt: EFG Eurolife Life Insurance, EFG Eurolife General Insurance si EFG Eurobank.

EFG Eurolife Asigurari de Viata are un capital social de 3,7 milioane euro, iar EFG Eurolife Asigurari Generale are un capital social de 3,28 milioane euro. Companiile au inceput activitatea la 1 septembrie cu programe de asigurare, destinate beneficiarilor de credite Bancpost.

In prima etapa, societatile ofera asigurari de viata si asigurari de proproietate atasate produselor de credit, iar in a doua etapa intentioneaza sa extinda serviciile cu produse de asigurare pentru firmele mici si mijlocii (IMM).

Societatile nou-infiintate vor dezvolta in viitor si alte canale de distributie, precum brokeri si agenti de vanzari, au declarat reprezentati ai companiilor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Barbu, IT Smart Systems: Omnichannel, abordarea căștigătoare pentru bănci
Setari Cookie-uri