"UniCredit Leasing vrea sa finanteze bunuri in valoare de 520 milioane euro pana la sfarsitul anului, ceea ce ar insemna in jur de 40.000 de contracte, iar anul viitor tintim o valoare a bunurilor finantate de 800 milioane euro", a spus Postelnicu.

Finantarile de autoturisme detineau, la sfarsitul lunii septembrie, o pondere de 60% din portofoliul companiei, leasingul de echipamentele si camioanele 30%, iar leasingul imobiliar si comercial 10%.

UniCredit Leasing ofera serviciul "Management de flota", care presupune inchrierea de autoturisme cu servicii integrate (finantare, asigurare de tip RCA si Casco, service).

Citeste si:

"Pana in momentul de fata avem inchiriate 250 autoturisme, iar pentru sfarsitul anului tintim sa ajungem la 600 de autoturisme inchiriate, ceea ce inseamna intre 12-15 flote de dimensiuni medii", a mai spus directorul executiv al UniCredit Leasing.

Compania a inregistrat o valoare a totala a bunurilor finantate de 220,31 milioane de euro in prima jumatate a anului 2007, in crestere cu 23% fata de rezultatele cumulate ale companiilor UniCredit Leasing Romania si HVB Leasing Romania in acelasi interval din 2006.

Din data de 5 ianuarie 2007, activitatea societatii de leasing HVB Leasing Romania IFN SA a fost integrata in compania ce opereaza in Romania sub umbrela UniCredit Leasing, noua companie purtand numele de UniCredit Leasing Corporation IFN SA, prin aliniere la brandul UniCredit Leasing.