UniCredit Leasing a finantat in primele noua luni ale anului bunuri in valoare de 350 milioane euro si a incheiat peste 30.000 de contracte de leasing, in crestere cu 31% fata de perioada similara a anului trecut, a declarat executiv al firmei de leasing, Septimiu Postelnicu

"UniCredit Leasing vrea sa finanteze bunuri in valoare de 520 milioane euro pana la sfarsitul anului, ceea ce ar insemna in jur de 40.000 de contracte, iar anul viitor tintim o valoare a bunurilor finantate de 800 milioane euro", a spus Postelnicu.

Finantarile de autoturisme detineau, la sfarsitul lunii septembrie, o pondere de 60% din portofoliul companiei, leasingul de echipamentele si camioanele 30%, iar leasingul imobiliar si comercial 10%.

UniCredit Leasing ofera serviciul "Management de flota", care presupune inchrierea de autoturisme cu servicii integrate (finantare, asigurare de tip RCA si Casco, service).

"Pana in momentul de fata avem inchiriate 250 autoturisme, iar pentru sfarsitul anului tintim sa ajungem la 600 de autoturisme inchiriate, ceea ce inseamna intre 12-15 flote de dimensiuni medii", a mai spus directorul executiv al UniCredit Leasing.

Compania a inregistrat o valoare a totala a bunurilor finantate de 220,31 milioane de euro in prima jumatate a anului 2007, in crestere cu 23% fata de rezultatele cumulate ale companiilor UniCredit Leasing Romania si HVB Leasing Romania in acelasi interval din 2006.

Din data de 5 ianuarie 2007, activitatea societatii de leasing HVB Leasing Romania IFN SA a fost integrata in compania ce opereaza in Romania sub umbrela UniCredit Leasing, noua companie purtand numele de UniCredit Leasing Corporation IFN SA, prin aliniere la brandul UniCredit Leasing.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si