Bancpost - creditul cu 4% nerambursabil din suma imprumutata

Bancpost a lansat, la inceputul acestei saptamani, un credit ipotecar pentru populatie, prin care clientul poate primi, in momentul incasarii creditului, cu titlu nerambursabil, 4% in plus fata de suma acordata ca imprumut.

Cele patru procente din valoarea creditata se acorda numai in cazul creditelor contractate pe termen mai lung de 15 ani. Bancpost ofera o perioada maxima de creditare de 35 de ani.

Noul credit are o dobanda fixa pentru primele sase luni, de 6,4% pe an, pentru imprumuturile in lei, 5,4% pe an pentru creditele acordate in euro si 4,4% pe an pentru cele in franci elvetieni. Dupa cele sase luni, dobanda devine variabila.

Pentru creditele pe termen mai mare de 20 de ani, clientul poate opta si pentru o perioada de gratie, cuprinsa intre trei luni si un an, in care acesta plateste numai dobanda si comisionul lunar de administrare a creditului.

Pana la 30 noiembrie 2007, Bancpost nu percepe comision pentru acordarea acestui tip de credit, iar analiza dosarului de credit se face gratuit.

Bancpost este membra a grupului Eurobank EFG, cu sediul la Geneva, care are subsidiare in Grecia, Bulgaria, Romania si Serbia. Incepand cu anul trecut, Eurobank EFG a intrat si pe pietele din Polonia, Turcia, Ucraina si Cipru.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri