BCR Leasing, pe plus 25% la noua luni

BCR Leasing a acordat in primele noua luni ale acestui an finantari in valoare de 280 milioane euro, in crestere cu 25% fata de perioada similara din 2006 , segmentul auto avand cea mai mare pondere in suma contractata, a declarat directorul general al BCR Leasing, Claudiu Stanescu.

Compania se asteapta la finantari totale de 400 milioane euro pana la sfarsitul acestui an, a adaugat Stanescu.

In structura portofoliului BCR Leasing, leasingul auto are o pondere de 70%, 20% reprezinta echipamente si utilaje, iar restul de 10% imobiliare, inclusiv leasing pentru constructii de imobile si spatii comerciale, a mai explicat directorul BCR Leasing.

"Pentru sfarsitul anului in curs, vrem sa ajungem la peste 9.200 de contracte incheiate si la o valoare a bunurilor finantate de 400 milioane euro, ceea ce ar insemna o crestere de 40% fata de anul trecut", a mai spus Stanescu.

BCR Leasing IFN a lansat, la Salonul International Auto Bucuresti (SIAB), o oferta de leasing care se deruleaza in perioada 5-31 octombrie, prin care clientii pot achizitiona un autoturism in leasing cu o dobanda fixa de 5,9% pentru primele sase luni de contract, dupa care dobanda este variabila, in functie de Euribor la trei luni.

BCR Leasing a finantat, anul trecut, bunuri de peste 355 milioane euro. BCR Leasing este prezenta pe piata romanesca a leasingului din 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, acum parte a grupului financiar Erste Bank. BCR Leasing are un numar de 30 de sucursale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri