BCR Leasing a acordat in primele noua luni ale acestui an finantari in valoare de 280 milioane euro, in crestere cu 25% fata de perioada similara din 2006 , segmentul auto avand cea mai mare pondere in suma contractata, a declarat directorul general al BCR Leasing, Claudiu Stanescu.
Compania se asteapta la finantari totale de 400 milioane euro pana la sfarsitul acestui an, a adaugat Stanescu.

In structura portofoliului BCR Leasing, leasingul auto are o pondere de 70%, 20% reprezinta echipamente si utilaje, iar restul de 10% imobiliare, inclusiv leasing pentru constructii de imobile si spatii comerciale, a mai explicat directorul BCR Leasing.

"Pentru sfarsitul anului in curs, vrem sa ajungem la peste 9.200 de contracte incheiate si la o valoare a bunurilor finantate de 400 milioane euro, ceea ce ar insemna o crestere de 40% fata de anul trecut", a mai spus Stanescu.

BCR Leasing IFN a lansat, la Salonul International Auto Bucuresti (SIAB), o oferta de leasing care se deruleaza in perioada 5-31 octombrie, prin care clientii pot achizitiona un autoturism in leasing cu o dobanda fixa de 5,9% pentru primele sase luni de contract, dupa care dobanda este variabila, in functie de Euribor la trei luni.

BCR Leasing a finantat, anul trecut, bunuri de peste 355 milioane euro. BCR Leasing este prezenta pe piata romanesca a leasingului din 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, acum parte a grupului financiar Erste Bank. BCR Leasing are un numar de 30 de sucursale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri