"OTP Leasing Romania isi mentine obiectivul anuntat cu doua luni in urma, acela de a deveni unul dintre jucatorii importanti din piata de leasing din Romania, dupa primii patru ani de activitate, cu o cota de piata de 7-8%. Tinta imediata a companiei este consolidarea vanzarilor pe Bucuresti in acest an si deschiderea, in urmatorii doi ani, a aproximativ zece reprezentante in tara", a declarat directorul general al OTP Leasing Romania, Mircea Dihel.

OTP Leasing Romania a finantat bunuri in valoare de 12 milione euro, in cele doua luni de cand si-a inceput activitatea, ceea ce inseama aproximativ 700 de contracte de leasing, din care 80% au fost pentru sectorul auto si 20% pentru echipamente.

OTP Leasing Romania are in prezent 25 de angajati si vrea ca numarul acestora sa creasca peste 50, pana la sfarsitul anului, potrivit reprezentantilor companiei.

Actionarii majoritari ai OTP Leasing Romania IFN SA sunt Merkantil Bank Ungaria, parte a Merkantil Group, care detine 70% din actiunile companiei si OTP Bank Romania SA, care detine 30% din aceste