Banca Transilvania (BT) a lansat serviciul "Divizia pentru medici", care cuprinde pachete integrate de credite si consultanta destinate dezvoltarii initiativelor private de afaceri in sectorul medical.

"Prin lansarea acestui serviciu abordam un segment important al pietei, foarte putin exploatat de sectorul bancar si care are un potential foarte mare", a declarat directorul general al bancii Robert C. Rekkers.

Noua divizie a BT are 125 de angajati, jumatate medici si jumatate specialisti bancari, iar banca urmeaza sa deschida in urmatoarele luni zece agentii specializate, dedicate exclusiv medicilor, in orasele universitare.

Creditele acordate de BT prin noul serviciu sunt destinate atat finantarii afacerilor existente, cat si noilor oportunitati.

Banca Transilvania a lansat, la fiecare trei luni, in decurs de aproape trei ani, 10 produse dedicate IMM-urilor. Divizia pentru Medici vine in completarea acestei oferte, fiind inca o etapa in consolidarea pozitiei Bancii Transilvania, ca principal sustinator al intreprinzatorilor romani.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Doar trei companii de pe bursa comunica perfect cu investitorii
Setari Cookie-uri