Domenia Credit IFN, membra a GE Money Romania, a deschis trei noi agentii in Bucuresti si a ajuns astfel la o retea de 19 agentii la nivel national, pe care si-a propus sa o extinda la 30 de unitati pana la sfarsitul acestui an.

Noile agentii sunt situate in Soseaua Pantelimon, Bulevardul Iuliu Maniu si Bulevardul Decebal si ridica la cinci numarul unitatilor Domenia Credit din capitala.

"Deschiderea de noi agentii Domenia Credit face parte din programul de dezvoltare a retelei noastre. Am pornit la inceputul lui 2007 cu noua sucursale, iar pana la finalul anului intentionam sa ajungem la 30 de agentii", a declarat directorul general al Domenia Credit, Carmen Retegan.
In prezent, Domenia Credit isi desfasoara activitatea prin 19 agentii in Bucuresti, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Targu Mures si Suceava.

"Am decis sa deschidem mai multe birouri la Bucuresti pentru a raspunde cererii din capitala, creditele acordate aici reprezentand 40% din portofoliul companiei noastre", a mentionat Retegan.

Compania acorda credite pentru achizitie sau construire de locuinte, pentru renovare, imprumuturi de nevoi personale cu ipoteca, credite de refinantare cu posibilitatea suplimentarii sumei, credite punte sau imprumuturi pentru achizitia de terenuri.

Firma finanteaza 80% din valoarea imobilului achizitionat, solicitand clientului un avans de 20%.

Domenia Credit are 115 angajati si un capital social de 7,5 milioane dolari. Volumul achizitiilor finantate de Domenia Credit in prima jumatate a acestui an a fost cu 250% mai mare decat cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut.

Compania Domenia Credit IFN a fost infiintata in februarie 2003 si preluata de GE Money in toamna anului 2006, impreuna cu Motoractive Leasing si Ralfi. Valoarea totala a tranzactiei pentru cele trei companii s-a ridicat la 140 de milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Setari Cookie-uri