Cardul de debit emis Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) ofera posibilitatea utilizarii pentru retrageri de numerar si tranzactii comerciale atat in tara, cat si in strainatate, unde conversia in moneda locala se face automat in momentul platii sau retragerii

Contul de card permite atasarea unui numar de cel mult patru carduri suplimentare, iar clientul poate decide pentru fiecare utilizator in parte ce suma poate sa acceseze lunar din plafonul de credit al contului.

Salariatii care detin un card de debit CEC pot beneficia, pe langa incasarea salariului, si de o descoperire de cont de pana la noua salarii nete, dar nu mai mult de 40.000 lei.

Dobanda perceputa pentru utilizarea descoperitului de cont este de 14 % pe an. Clientii bancii au la dispozitie, pentru retragerea de numerar din contul de card, o retea de peste 1.350 de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS) -la ghiseele agentiilor CEC - si 560 de bancomate (ATM).

Utilizatorii de carduri de debit CEC au acces nelimitat, dar comisionat, la orice alte retele de eliberare numerar ale bancilor din tara sau strainatate care afiseaza sigla VISA Electron, posibilitatea schimbarii codului PIN la toate bancomatele CEC, obtinerea de minirapoarte pentru ultimele sapte tranzactii efectuate cu cardul, dar si posibilitatea de a vedea soldul contului de card la bancomatele proprii, precum si la ATM-urile altor banci, din tara si din strainatate, care ofera aceasta optiune, se mai arata in comunicat.

Casa de Economii si Consemnatiuni se situeaza, potrivit statisticilor bancii, pe locul sase in sistemul bancar romanesc. CEC a obtinut un profit brut de 24 milioane lei in primul trimestru al acestui an, cu 60% mai mare decat cel afisat pentru acelasi interval al anului trecut, pe fondul avansului portofoliului de credite cu 60% in ultimul an, potrivit datelor financiare ale bancii. CEC detine o retea de 1.393 sucursale si agentii, cea mai extinsa din tara.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
CEC Bank lanseaza inrolarea online a clientilor
Setari Cookie-uri