Millennium Bank a atras din momentul lansarii pe piata romaneasca, pe 11 octombrie, peste 1.000 de clienti pe toate segmentele, a declarat directorul general al bancii, Jose Toscano.

"Suntem constienti ca piata din Romania este una in schimbare, pe care concurenta este foarte mare, insa dorim sa atragem cat mai multi clienti si consideram ca principalele noastre avantaje sunt flexibilitatea si faptul ca ne orientam mai ales catre nevoile fiecarui client", a spus Toscano, citat de NewsIn.

Seful Millennium Bank a reconfirmat tintele pe care banca si le propune pentru extinderea pe piata romaneasca.

Declaratiile au fost facute la o conferinta de presa ocazionate de oferirea unui brad de Craciun orasului Bucuresti - cu o inaltime de 76 de metri, in greutate de 290 tone si impodobit cu peste 2 milioane de beculete - care va fi amplasat in piata Unirii.

Millennium Bank Romania, subsidiara celui mai mare grup privat din Portugalia, Millennium bpc, si-a inceput pe 11 octombrie activitatea pe piata romaneasca prin deschiderea simultana a 39 de sucursale in Bucuresti si in alte opt orase din tara.

Planurile bancii prevad trecerea pe profit din 2011, an pana in care Millennium Bank va investi 295 milioane euro in dezvoltare, potrivit strategiei publicate de banca.

Toscano declarase, la lansarea oficiala a Millennium Bank pe piata din Romania, ca pana in 2010 banca va fi prezenta in fiecare judet al tarii, iar primele 100 de sucursale deschise vor reprezenta "primul val" al extinderii bancii. El a mentionat ca, in functie de evolutia bancii pe piata romaneasca, se va decide in continuare dezvoltarea afacerilor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si