Prin Cross Border Plus, firmele pot imprumuta cel mult 10 milioane euro pe cel mult cinci ani. Creditul reprezinta o solutie personalizata, in functie de profilul companiei, atat pentru companiile nou infiintate, cat si pentru companiile medii si de mari dimensiuni, prin care acestea isi pot finanta filialele de pe pietele central sau est-europene, precum si pe pietele italiana, germana sau austriaca.

Unicredit Tiriac Bank face parte din reteaua central si est-europeana a Unicredit Group, gestionata de subsidiara din Austria a UniCredit, Bank Austria Creditanstalt (BA-CA).

Unicredit Tiriac Bank, a patra banca de pe piata romaneasca dupa active, a obtinut in primul semestru al acestui an un profit net de 152,3 milioane lei (48,6 milioane euro), mai mare cu 30,3% fata de castigul cumulat din semestrul I 2006 al celor doua banci care au format prin fuziune noua entitate.

Citeste si:

Veniturile totale ale bancii au crescut cu 18% in primul semestru al acestui an comparativ cu acelasi interval din 2006 pana la 419 milioane lei, iar venitul operational a avansat cu 27% pana la 220 milioane lei.

Activele totale ale Unicredit Tiriac Bank au scazut usor - cu 4% - in intervalul iunie 2006 - iunie 2007 pana la 11,303 miliarde lei (3,6 miliarde euro), "in principal din cauza aprecierii leului", potrivit datelor publicate de banca.