Banca CR Firenze da credite pentru plata studiilor universitare

Banca CR Firenze Romania a lansat creditul "Student" prin care acorda echivalentul in lei a cel mult 5.000 euro tinerilor care vor sa isi completeze studiile universitare sau post-universitare, inclusiv celor care nu dispun de resurse financiare proprii

Creditul nu necesita achitarea unui avans si se adreseaza celor care au implinit 18 ani si au promovat examenul de admitere in cadrul unei institutii de invatamant superior.

Imprumutul poate fi rambursat in avans fara comision si este oferit impreuna cu un card de debit Visa Electron. In cazul in care solicitantul nu are nici o sursa de venit, banca poate lua in considerare veniturile unei rude, pana la gradul al doilea inclusiv, in calitate de codebitor.

Valoarea creditului solicitat va fi virata direct in contul institutiei de invatamant superior si poate constitui plata unuia sau mai multor ani de studiu. Perioada maxima de rambursare a creditului "Student" este de cinci ani.

Banca CR Firenze a intrat pe piata din Romania in martie 2006 si si-a extins reteaua teritoriala la 20 de sucursale dintre care 11 in Bucuresti si restul in Craiova, Satu Mare, Constanta, Cluj-Napoca, Ramnicu Valcea, Arad, Timisoara, Brasov si, in curand, Pitesti. Banca vrea sa deschida inca zece sucursale in 2008.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
De unde vor pensionarii să fie luați bani pentru majorarea cu 40%
Setari Cookie-uri