Raiffeisen Bank a lansat o noua versiune a aplicatiei de internet banking pentru intreprinderi mici si mijlocii, care permite consultarea online a soldului conturilor, fara deplasare la una dintre sucursalele bancii, si plata facturilor catre furnizorii de utilitati.

De asemenea, noul serviciu aduce si alte beneficii, ca economia de timp si reducerea costurilor, cu un sistem care garanteaza securitatea tranzactiilor bancare.

Pentru operatiunile efectuate prin Raiffeisen Online de catre IMM-uri sunt percepute comisioane cu pana la 50% mai mici decat cele aplicate la ghiseele bancii. Abonamentul lunar pentru utilizarea serviciului va fi gratuit pana la 31 decembrie 2007, iar dupa incheierea promotiei va costa 30 lei.

„Succesul de care s-a bucurat acest serviciu in cazul persoanelor fizice ne face sa fim increzatori si in evolutia lui in zona de clienti IMM, intrucat la baza aplicatiei sta o evaluare a nevoilor firmelor carora li se adreseaza produsul. Sunt convins ca prin lansarea noii versiuni, Raiffeisen Online va deveni in scurt timp cel mai performant, mai prietenos si mai accesibil serviciu de internet banking de pe piata”, a spus Alexandru Ciobanu, Director Directia IMM, Raiffeisen Bank.

Serviciul este oferit pe baza unei tehnologii de vârf, care utilizeaza un sistem de criptare SSL la 128 biti, fiind un garant optim de securitate pentru tranzactiile bancare.

Raiffeisen Bank are peste doua milioane de clienti de retail, dintre care peste 125.000 de IMM-uri si peste 4.700 de companii mari si medii. Reteaua de bancomate a bancii in Romania a ajuns la 866 de unitati, si cea de aparate de plata cu cardul la comercianti (POS) a ajuns la 6.800 de aparate.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si