CR Firenze Romania, un nou cont curent in lei si euro

Banca CR Firenze Romania lanseaza contul curent "Vantaggio" cu comision de deschidere zero si dobanzi de depozite pentru persoanele care isi vor deschide conturi la CR Firenze Romania pana la sfarsitul acestui an.

Banca remunereaza populatia cu dobanzi anuale de 5,5% pentru conturile curente deschise in lei cu sold mai mare de 5.000 lei si cu 4% pentru conturile curente deschise in moneda europeana cu sold mai mare de 5.000 euro.

Pentru firme, dobanda anuala este de 5% pentru conturile deschise in moneda nationala cu sold mai mare de 10.000 lei si de 3,5% pentru conturile deschise in euro cu sold mai mare de 10.000 euro. Deschiderea unui cont curent "Vantaggio" ofera acces la internet banking si un card de debit Visa gratuite.

Banca CR Firenze a intrat pe piata din Romania in martie 2006 si are, in prezent, o retea teritoriala de 20 de sucursale din care 11 in Bucuresti, iar restul in Craiova, Satu Mare, Constanta, Cluj-Napoca, Ramnicu Valcea, Arad, Timisoara, Brasov si Pitesti. Banca a prevazut pentru 2008 deschiderea a inca zece sucursale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Cât costă o asigurare în cazul infectării cu Covid-19 pentru angajați
Setari Cookie-uri