Compania de consultanta imobiliara si financiara Crosspoint Finance estimeaza ca va intermedia pana la finele anului tranzactii in valoare de 50-60 milioane euro, aproape dublu fata de nivelul tranzactiilor derulate anul trecut

"Piata romaneasca de real estate incepe sa se maturizeze, iar integrarea Romaniei in Uniunea Europeana a adus un beneficiu acestei piete, mai ales daca ne raportam la investitiile straine directe realizate anul trecut in tara noastra. Crosspoint Finance a intermediat anul trecut tranzactii de 30 milioane euro iar pentru anul 2007 estimeaza sa ajunga la un volum de 50 - 60 milioane euro, deoarece piata imobiliara romaneasca va avea in continuare o crestere atractiva", a declarat reprezentantul companiei, Mihai Dumitrescu.

Acesta a adaugat ca pentru 2007 compania estimeaza o crestere de 500% a cifrei de afaceri fata de 2006, in contextul in care serviciile imobiliare detin 80% din volumul de activitate desfasurat de Crosspoint Finance.

"In 2007 serviciile de "project finance" au inceput sa se desprinda ca si volum de activitate, compania deruland fonduri de 12 milioane euro numai pe acest segment de servicii", a adaugat Dumitrescu.

Crosspoint Finance este o companie privata cu capital integral romanesc, infiintata in 2004. Societatea are un capital social de 40.000 de lei si are ca domenii de activitate consultanta financiara si investitiile pe bursa de valori.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Un "Uber pentru servicii funerare"? Ce planuri are un roman