Credit Europe Bank Romania acorda din luna noiembrie credite de investitii in franci elvetieni pentru intreprinderi mici si mijlocii (IMM) cu dobanzi fixe, incepand cu 4,5% pentru o perioada de pana la un an, a anuntat banca.

"Incepand cu 1 noiembrie, oferim IMM-urilor optiunea de finantare si in franci elvetieni (CHF) pentru creditele de investitii: Ipotecar IMM, Transport IMM si Invest IMM", a declarat vicepresedintele adjunct al diviziei IMM din cadrul Credit Europe Bank Romania, Cemal Yildirim.

El a adaugat ca prin aceasta initiativa banca raspunde nevoilor micilor intreprinzatori de a avea acces la produse de creditare mai ieftine, oferindu-le totodata posibilitatea de finantare si companiilor cu cifre de afaceri mai mici, dar cu potential de dezvoltare. "Clientii pot beneficia de dobanzi promotionale, fixe, incepand cu 4,5%, pentru o perioada de pana la 1 an", a adaugat Cemal Yildirim.

Produsul "Ipotecar IMM" este un credit de investitii, destinat finantarii achizitiei de sedii de firma, spatii de birouri, puncte de lucru, spatii de depozitare, spatii comerciale si de productie si terenuri. Produsul ofera posibilitatea finantarii de pana la 100% a bunului imobil achizitionat, pe o perioada de pana la 15 ani, fara sa existe o suma maxima a creditului. "Transport IMM" ofera finantare pentu autovehicule si vehicule comerciale noi si second-hand, din tara si din strainatate, cu un avans incepand cu 0% si maturitate de pana la sapte ani. "Invest IMM" este un credit de investitii ce ofera posibilitatea finantarii de pana la 100% din valoarea investitiei, pe o perioada de maximum sapte ani si perioada de gratie de pana la noua luni.

Credit Europe Bank Romania, membra a grupului FIBA, are peste 400.000 clienti persoane fizice si societati comerciale printr-o retea de peste 100 de sucursale, agentii si puncte de lucru.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Centrul comercial Colosseum a obtinut finantare pentru dezvoltare