Banca Transilvania a marit dobanzile la depozitele in lei ale populatiei si firmelor, cu cel mult 1%, iar pentru depozitul Kid Cont in lei, cu 0,75%.
Pentru depozitul clasic la o luna, destinat atat populatiei, cat si companiilor, dobanda anuala a urcat de la 6,50% la 7% pe an. Pentru depozilele clasice la trei, sase, noua sau 12 luni, dobanzile anuale au urcat cu 1%, pana la 7,50%, atat pentru populatie, cat si pentru companii. Dobanda pentru depozitele de tip revolving a urcat tot cu 1%, pana la un nivel de 7,25%, caruia i se adauga dobanda la vedere.

Pentru depozitul de economii la vedere, Banca Transilvania a urcat dobanda pentru sumele cuprinse intre 1.000 lei si 10.000 lei cu 0,25% pana la 7% iar pentru depozitele mai mari de 10.000 lei, dobanda a ajuns la 7,50%, printr-o majorare cu 0,5%. Pentru depozitul Anotimpuri, constituit pentru 45 de zile, fara prelungire automata sau capitalizare, dobanda a urcat cu 0,75%, pana la 7,25% pe an.

Dobanda pentru depozitele de tip Kid Cont, destinate copiilor cu varste de pana la 17 ani, a urcat cu 0,75%, pana la 7,50%, a mai informat banca.

Banca Transilvania a pastrat la aceleasi niveluri dobanzile pentru depozitele in valuta sau pentru disponibilitatile din conturile de carduri.

Banca Transilvania (TLV) a afisat un profit net de 53,96 milioane lei (16,07 milioane euro) in trimestrul al treilea din 2007, de peste doua ori mai mare decat rezultatul net obtinut in intervalul similar al anului trecut, ca urmare a dezvoltarii tuturor liniilor de afaceri ale banci.

In intervalul ianuarie-septembrie 2007, Banca Transilvania a deschis 69 de unitati in intreaga tara, astfel ca reteaua teritoriala a ajuns la 410 sucursale si agentii cu peste 5.500 de angajati. La sfarsitul lunii septembrie, Banca Transilvania avea instalate 630 de bancomate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri