Raiffeisen Leasing: Camioanele si autoutilitarele au sporit afacerile cu 64% la noua luni

Raiffeisen Leasing IFN a finantat bunuri in valoare de190 milioane euro in primele noua luni din 2007, in urcare cu 64% fata de intervalul similar din 2006, ca efect al avansului pietei si al vanzarilor mari de camioane si autoutilitare

Cresterea inregistrata in 2007 comparativ cu 2006 se datoreaza in primul rand leasingului de vehicule si, in special, cresterii dinamice a finantarii achizitiilor de camioane si autoutilitare, Raiffeisen Leasing fiind un finantator traditional in acest domeniu. O crestere semnificativa a inregistrat si leasingul de echipamente pe fondul extinderii constructiilor si infrastructurii, precum si leasingul pentru proiecte imobiliare, ca urmare a dezvoltarii acestui produs in oferta Raiffeisen Leasing, se mentioneaza in raportul companiei.

Raiffeisen Leasing IFN, care detine 16 sucursale si are o cota de 6,7% din piata de leasing romaneasca, are 14.000 de contracte in derulare si un portofoliu activ de 270 milioane euro.

Raiffeisen Leasing este membra a Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare NeBancare (ALB) din 2004 si are un capital social de 14,93 milioane lei. Raiffeisen - Leasing International GmbH detine 99,9% din actiunile Raiffeisen Leasing IFN SA.

Raiffeisen Leasing International, detinuta in proportie de 75% de Raiffeisen International Bank-Holding AG Vienna si de 25% de Raiffeisen Leasing GmbH Viena, este activa in 15 tari, iar volumul de afaceri a crescut in 2006 cu 44% pana la 1,95 miliarde euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri