Cresterea inregistrata in 2007 comparativ cu 2006 se datoreaza in primul rand leasingului de vehicule si, in special, cresterii dinamice a finantarii achizitiilor de camioane si autoutilitare, Raiffeisen Leasing fiind un finantator traditional in acest domeniu. O crestere semnificativa a inregistrat si leasingul de echipamente pe fondul extinderii constructiilor si infrastructurii, precum si leasingul pentru proiecte imobiliare, ca urmare a dezvoltarii acestui produs in oferta Raiffeisen Leasing, se mentioneaza in raportul companiei.

Raiffeisen Leasing IFN, care detine 16 sucursale si are o cota de 6,7% din piata de leasing romaneasca, are 14.000 de contracte in derulare si un portofoliu activ de 270 milioane euro.

Raiffeisen Leasing este membra a Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare NeBancare (ALB) din 2004 si are un capital social de 14,93 milioane lei. Raiffeisen - Leasing International GmbH detine 99,9% din actiunile Raiffeisen Leasing IFN SA.

Raiffeisen Leasing International, detinuta in proportie de 75% de Raiffeisen International Bank-Holding AG Vienna si de 25% de Raiffeisen Leasing GmbH Viena, este activa in 15 tari, iar volumul de afaceri a crescut in 2006 cu 44% pana la 1,95 miliarde euro.