Imprumutul este acordat intr-o singura transa, in lei sau euro, in functie de optiunea beneficiarului.

"Suma imprumutata poate fi restituita in rate lunare sau trimestriale egale si implicit posibilitatea de a estima, planifica si gentiona mai usor cheltuielile curente ale companiei", a declarat directorul de dezvoltare al segmentului IMM din cadrul Piraeus Bank Romania, Georgios Kournavos. El a adaugat ca beneficiarul poate sa returneze in avans suma imprumutata inainte de termen, fara sa plateasca vreun comision de rambursare.

Piraeus Bank Romania si-a sporit activele de peste trei ori (cu 220%) in intervalul septembrie 2006-septembrie 2007, pana la 2,208 miliarde euro, ca urmare a cresterii puternice a creditelor acordate.

Citeste si:

In aceeasi perioada a anului trecut, banca avea active de 690 milioane euro.Profitul inainte de impozitare al Piraeus Bank Romania s-a cifrat la 14,6 milioane euro in primele noua luni ale anului curent.

Portofoliul de credite a ajuns la 1,824 miliarde euro dupa primele noua luni ale anului, Piraeus Bank Romania avand o cota de piata de 4,2% in sistemul bancar romanesc dupa imprumuturile acordate. Numarul de unitati a crescut cu 51% in primele noua luni ale acestui an pana la 90, fata de cele 39 inregistrate in perioada similara a anului trecut.