Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a demarat o campanie prin care urmareste sa promoveze produsul de economisire-creditare la nivel national.
”Altfel, RBL a inaugurat aproximativ 50 de sucursale mobile in principalele retele de retail din tara (supermarketuri, mall-uri, centre comerciale). In plus, in agentiile si sucursalele Raiffeisen Bank, RBL lanseaza „Saptamanile economisirii-creditarii”, unde clientii vor putea beneficia de consiliere suplimentara referitoare la modul in care isi pot optimiza castigurile.

"Prin aceasta campanie Raiffeisen Banca pentru Locuinte intentioneaza sa consilieze suplimentar si sa ofere cat mai multe informatii clientilor actuali si potentiali despre cum pot sa-si optimizeze castigurile, incheind un contract de economisire-creditare pana la sfarsitul anului. Experienta de pana acum ne-a aratat ca aceste ultime doua luni din an sunt cele mai bune din punct de vedere al vanzarilor. Multe persoane prefera sa incheie contracte de economisire-creditare in ultima parte a anului, sa economiseasca sumele aferente tocmai pentru a primi prima de la stat pe anul respectiv." a declarat Ionut Costea, presedintele RBL.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte a fost printre primele banci care a venit cu noi filozofii de distribuire a produselor pe piata romanesca. La scurt timp de la infiintare, RBL a inaugurat zece caravane mobile, care au acoperit peste 100 de orase, unde cei interesati puteau incheia contracte de economisire-creditare. In plus, anul acesta RBL a adus din nou pe piata bancara romaneasca o strategie noua de distribuire a produselor prin demararea campaniei "Clientul multumit aduce clienti".
Produsele oferite de RBL sunt vandute in prezent prin trei canale de distributie principale: o retea de agenti proprii in care lucreaza peste 4.000 de colaboratori activi, sucursalele si agentiile Raiffeisen Bank si prin parteneri de afaceri

Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera produse destinate imbunatatirii situatiei locative. Filozofia produsului este bazata pe combinarea unei etape de economisire cu una de creditare. Clientii pot beneficia de credite cu dobanzi foarte avantajoase, de doar 6% pe an. In plus, in perioada de economisire pe langa dobanda oferita de RBL, de 3% pe an, clientii beneficiaza si de o prima de la stat de 15 % pe an, dar nu mai mult de 150 Euro pe an.

In prezent Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera clientilor sai doua tipuri de credite: Creditul Locativ si Creditul Intermediar.

Pentru a putea beneficia de un Credit Locativ, clientul trebuie in prima etapa sa economiseasca o anumita suma de bani timp de minim 18 luni, pentru ca, in a doua etapa, sa obtina un credit in lei cu o dobanda fixa de 6 % pe an.

In paralel, Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera clientilor sai care doresc o finantare mai rapida, Creditul Intermediar. Pe perioada creditului intermediar rata dobanzii este de 7,5% pe an, fixa. Dupa ce clientul economiseste cel putin 18 luni si indeplineste conditiile impuse de banca, imprumutul se transforma in Credit Locativ cu o dobanda de 6% pe an, fixa pe toata perioada de rambursare.>>

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri