Credit Europe Bank Romania a extins suma maxima ce poate fi contractata prin creditele Prompt de catre firmele mici si mijlocii (IMM) la 100.000 lei, au anuntat reprezentantii bancii.

Prompt IMM este un credit dedicat nevoilor curente ale IMM-urilor, fara garantii materiale pentru clientii cu performante financiare bune si o dobanda incepand cu 0%. In varianta actuala, produsul ofera posibilitati de finantare de pana la 100.000 lei (dar nu mai mult de 10% din cifra de afaceri anuala a companiei), pentru o perioada de pana la 12 luni, cu posibilitate de prelungiri succesive. Limita de credit poate fi utilizata fara a fi necesara prezentarea de catre client a documentelor justificative.

Banca acorda acest credit companiilor cu experienta in domeniu de cel putin an, stabile din punct de vedere financiar si care nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente in Centrala Incidentelor de Plati.

Credit Europe Bank Romania ofera asistenta IMM-urilor in dezvoltarea activitatii lor, acordandu-le credite pentru capital de lucru – Prompt IMM, Suport IMM, credite de investitii – Ipotecar IMM, Total IMM, Invest IMM si Transport IMM, dar si pachete specializate – Medical IMM.

Credit Europe Bank Romania, membra a grupului FIBA, ofera produse si servicii bancare unui numar de peste 400.000 clienti persoane fizice si societati comerciale printr-o retea de peste 100 de sucursale, agentii si puncte de lucru – retea in continua expansiune, precum si prin canale alternative de distributie, cum sunt bancomatele (ATM), aparatele pentru plata cu cardul la comercianti (POS) si internet banking.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Alte doua banci lanseaza Apple Pay! Americanii au 12 parteneriate
Setari Cookie-uri