Provident mareste cu 50% valoarea primului imprumut acordat unui client

Institutia financiara nebancara Provident Financial Romania, specializata in acordarea de imprumuturi de valoare mica persoanelor care nu au acces in mod obisnuit la un credit bancar, a majorat limita maxuima primului imprumut acordat unui client cu 50% pana la 1.500 lei.

Astfel, valoarea maxima a primului imprumut acordat unui client creste de la 1.000 la 1.500 de lei, in timp ce perioada de rambursare ramane aceeasi, de 26 sau 39 de saptamani, se mentioneaza in comunicatul companiei.

In schimb, clientii care au luat deja credite de la Provident si au dovedit ca au capacitate de plata pot solicita imprumuturi de pana la 2.500 de lei, fata de 2.000 lei anterior, iar perioada de rambursare ramane nemodificata, de 26, 39 sau 52 de saptamani. Costurile imprumutului sunt fixe si raman, proportional, la acelasi nivel.

"Majorarea imprumuturilor pe care le acordam vine, in acelasi timp, ca o recunoastere a cresterii veniturilor romanilor si a dezvoltarii pietei creditelor de consum. Totodata, pentru Provident Financial Romania, aceasta decizie reprezinta semnul trecerii intr-o etapa noua de dezvoltare a afacerii", a spus directorul general al Provident Financial Romania, Steve Rice.

Provident acorda imprumuturi la domiciliu oamenilor care au nevoie rapid de o suma mica de bani, care este folosita in special pentru a acoperi cheltuielile ocazionate de mici renovari in apartament, evenimente in familie sau cumpararea de cadouri pentru cei dragi. Imprumutul la domiciliu este acordat in termen de 48 de ore de catre reprezentantii companiei, care viziteaza apoi clientul in fiecare saptamana pentru a incasa ratele.

Conform reprezentantilor institutiei financiare, nu exista comisioane si taxe ascunse, iar in cazul in care clientul se confrunta cu dificultati, imprumutul este reesalonat fara niciun cost suplimentar.

Provident Financial Romania face parte din grupul britanic International Personal Finance si avea, la jumatatea acestui an, peste 17.000 de clienti si o retea de circa 400 de reprezentanti in Bucuresti si in alte orase din sudul, centrul si estul tarii. Compania estimeaza ca va acoperi intreg teritoriul Romaniei in 2009.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Topul băncilor din România: cum arată clasamentul condus de clujenii de la BT
Setari Cookie-uri