Piraeus Bank Romania ofera, din acesta saptamana, credite de nevoi personale in franci elvetieni (CHF), iar suma maxima ce poate fi contractata echivaleaza cu 20.000 euro pe o perioada de cel mult zece ani.

Produsul se adreseaza persoanelor care au nevoie de finantare pentru acoperirea diverselor nevoi curente, fara a justifica suma imprumutata, dar si celor care vor sa isi refinanteze un credit de consum aflat in derulare la o alta banca. La astfel de credite, clientul nu este nevoit sa aduca un avans obligatoriu sau garantii ipotecare.

"Am creat acest produs pentru a oferi clientilor nostri, persoane fizice, o solutie eficienta de creditare a nevoilor financiare personale", a spus directorul general responsabil de divizia de retail banking si operatiuni a Piraeus Bank Romania, Catalin Parvu.

La creditul de nevoi personale in franci elvetieni pot avea acces persoanele angajate cu contract de munca, pensionarii, persoanele fizice autorizate, persoanele fizice cu venituri din chirii, din dividende, din contracte de administrare/ management, contracte de cesiune a drepturilor de autor, precum si personalul navigant.

Piraeus Bank Romania este membra a grupului financiar Piraeus Bank ce se axeaza pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasingului. Piraeus Bank Group este concentrata in principal pe zona Europei de Sud-Est, dar si pe centrele financiare din Londra si New York. Activele grupului au atins in primul semestru al acestui an, 40,4 miliarde euro. Piraeus Bank Group are, in prezent, 690 de sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si