Compania KD Life, membra a grupului sloven KD, lanseaza prima asigurare de viata unit-linked de prim rang din Romania prin care clientul poate opta pentru unul dintre cele trei pachete investitionale, concepute in functie de gradul de risc.

Produsul, numit Durabilis, este adresat persoanelor cu varste intre 16 si 65 de ani (varsta maxima de 75 de ani la expirarea contractului individual, respectiv 65 de ani la expirarea contractului pentru doua persoane), iar prima unica minima este de 1.000 de euro.

Pachetul investitional presupune alegerea unuia sau mai multor fonduri de investitii in care vor fi plasati banii si care vor fi gestionate de grupul KD.

Cele trei pachete investitionale sunt: cel Clasic cu risc scazut, ce presupune investirea in mare parte in obligatiuni, cel Moderat, cu grad de risc mediu, ce presupune directionarea banilor catre fonduri de investitii cu structura mixta, atat obligatiuni cat si actiuni, si cel Dinamic, cu grad de risc ridicat, ce presupune plasarea banilor in fonduri de investitii cu diversificare globala dar cu accent pe piete emergente.

Rentabilitatea anuala medie este de 11%-12% pentru pachetul dinamic, de 8%-9% pentru pachetul Moderat si de 6%-7% pentru pachetul Clasic.

Contributia minima este de 50 de euro, mai spun reprezentantii KD.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Aegon: Romanii nu sunt pregatiti sa discute despre riscul de deces