UniCredit Tiriac Bank l-a desemnat pe Stanislav Georgiev pe postul de vicepresedinte responsabil de divizia financiara in locul lui Marco Cravario, numire care urmeaza sa fie aprobata de actionarii bancii si de Banca Nationala a Romaniei (BNR).

Stanislav Georgiev va avea in vedere planificarea si controlul performantei financiare a UniCredit Group in Romania.

"Dupa o perioada dificila de tripla fuziune, care a implicat si migrarea pe o noua platforma IT si adoptarea unui nou model de afaceri, banca are obiective si tinte strategice si operationale clare, precum si un mecanism decizional care functioneaza perfect", a declarat Georgiev.

El a adaugat ca doreste sa atinga tintele de crestere rapida fixate pentru urmatorii doi ani, pentru ca baca sa fie cat mai bine pozitionata pe piata si sa fie cat mai profitabila.

Predecesorul sau, Marco Cravario, va ocupa aceeasi pozitie in cadrul diviziei financiare a Yapi Kredi, subsidiara bancara a UniCredit in Turcia.

Noul vicepresedinte responsabil de divizia financiara a UniCredit Tiriac Bank a lucrat 16 ani in cadrul UniCredit Bulbank, subsidiara bancara din Bulgaria a UniCredit Group. Din anul 2000 si pana in prezent, Georgiev a ocupat functia de director financiar (CFO) si membru al consiliului de administratie in cadrul UniCredit Bulbank.

Stanislav Georgiev a obtinut un MBA (Master of Business Administration) de la Graduate School of Business din cadrul University of Chicago in 2007.

UniCredit Tiriac Bank, a patra banca de pe piata romaneasca dupa active, are in prezent o retea de 139 de unitati in 38 de judete.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
UniCredit ofera DAE 0% pentru scutere electrice Vespa