Valoarea creditelor acordate de UniCredit Tiriac Bank pe segmentul real estate depaseste un miliard de euro, iar numarul de clienti corporate este de peste 450.

Grupul UniCredit are in vedere dezvoltarea operatiunilor de finantari imobiliare internationale, concentrandu-se pe pietele din Europa Centrala si de Est si, indeosebi, pe Romania.

Imprumuturile pentru sectorul rezidential totalizeaza 4.000 de locuinte in Bucuresti si in tara.

UniCredit Tiriac Bank a primit premiul pentru excelenta in real estate in 2007 de la publicatia Euromoney, distinctie care desemneaza cea mai buna banca pe segmentul finantarilor imobiliare din Romania.

Subsidiarele grupului UniCredit in Romania, UniCredit Romania si HVB Tiriac Bank, au finalizat, la 1 iunie, procesul de fuziune, noua banca fiind denumita UniCredit Tiriac.

UniCredit Group mai detine in Romania UniCredit Leasing Corporation, CA-IB Securities, CA-IB Romania, HVB Insurance Brokers, Pioneer Asset Management, UniCredit Produzzioni Accentrate si HVB Banca pentru Locuinte.

Unicredit Tiriac Bank a inregistrat, in primele noua luni, un profit brut de 76,7 milioane euro, in crestere cu 18% comparativ cu rezultatul inregistrat in perioada similara din 2006.

Activele totale ale bancii totalizau, la sfarsitul lunii septembrie, 3,3 miliarde de euro.

UniCredit Tiriac Bank, a patra banca de pe piata romaneasca dupa active, are in prezent o retea de 139 de unitati in 38 de judete.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
The Concept: Limitarea plafonului de TVA 5% divide piata rezidentiala