Raiffeisen Leasing a demarat operatiunile pe piata din Republica Moldova, la Chisinau, societatea grupului austriac Raiffeisen urmand sa ofere servicii de leasing financiar pentru utilaje, echipamente, camioane si vehicule comerciale, precum si pentru autoturisme.
Grupul austriac Raiffeisen-Leasing International (RLI) opereaza pe piata din Republica Moldova prin intermediul societatii de la Chisinau - ICS Raiffeisen Leasing SRL, al carei unic actionar este societatea Raiffeisen Leasing IFN SA (Romania).

Capitalul social initial al ICS Raiffeisen Leasing SRL este de 500.000 euro.

"Prezenta liderului european in domeniul leasingului pe piata moldoveneasca demonstreaza maturitatea acestui sector din Republica Moldova si largirea continua a pietei de leasing, care reprezinta un interes deosebit pentru investitori. Raiffeisen Leasing International vine pe piata moldoveneasca cu noi tehnologii si noi produse de leasing, testate si imbunatatite pe parcursul ultimilor ani pe pietele europene", a declarat directorul general al Raiffeisen-Leasing International, Michael Hackl.

Directorul general al Raiffeisen Leasing IFN SA, Mihaela Mateescu, a spus ca Raiffeisen Leasing isi propune sa puna accentul in primul rand pe calitatea serviciilor in Republica Moldova.

"Ne vom concentra asupra solutiilor de leasing pentru business. Vom finanta procurarea de utilaje, echipamente, camioane si vehicule comerciale, autoturisme si vom oferi clientilor nostri solutii inteligente si individuale pentru dezvoltarea afacerilor", a spus directorul general al ICS Raiffeisen Leasing SRL, Victor Bodiu.

Raiffeisen Leasing IFN Romania are 16 sucursale si o cota de 6,7% din piata de leasing romaneasca. Compania are 14.000 de contracte in derulare si un portofoliu activ de 270 milioane euro. Raiffeisen Leasing este membra a Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare NeBancare (ALB) din 2004 si are un capital social de 14,93 milioane lei. Raiffeisen - Leasing International GmbH detine 99,9% din actiunile Raiffeisen Leasing IFN SA.

Raiffeisen Leasing International, detinuta in proportie de 75% de Raiffeisen International Bank-Holding AG Vienna si de 25% de Raiffeisen Leasing GmbH Viena, este activa in 15 tari, iar volumul de afaceri a crescut in 2006 cu 44% pana la 1,95 miliarde euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri