Actiunile BRD - Groupe SociÚtÚ GÚnÚrale sunt suspendate de la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti, incepand cu 30 mai, au anuntat, ieri, responsabili ai bancii, citati de Rompres.

Aceasta este o masura obisnuita in cazul unor modificari asupra capitalului social al unei societati listate si a fost luata de BVB ca urmare a hotararii AGA din data de 29 aprilie 2005, care a stabilit data de 1 iunie 2005 pentru identificarea actionarilor asupra carora se vor rasfrange efectele hotararii cu privire la majorarea capitalului social al bancii.

BRD a aprobat majorarea capitalului social cu suma de 2.787 miliarde lei, de la valoarea de 4.181 miliarde lei la cea de 6.969 miliarde lei, prin majorarea din rezerve a valorii nominale a actiunii BRD de la 3.000 lei la 5.000 lei.

De asemenea, s-a aprobat modificarea valorii nominale a actiunii BRD de la 5.000 lei la 10.000 lei prin comasarea a doua actiuni vechi intr-o actiune noua, concomitent cu reducerea numarului total de actiuni la 696.901.340.

Actiunile BRD vor ramane suspendate de la tranzactionare pana la finalizarea formalitatilor legale necesare pentru efectuarea tuturor modificarilor in Registrul Actionarilor.


Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri