In afara de BRD, care are calitate de aranjor mandatat, din consortiu fac parte bancile Banca Romaneasca, EFG Private Bank Luxemburg - Bancpost, ABN AMRO Bank Romania si Volksbank Romania.

Consortiul bancar va asigura atat fondurile necesare finantarii activitatii curente, cat si garantiile necesare derularii proiectelor companiei Hidroconstructia pe o perioada de trei ani.

Cu un portofoliu de contracte pe termen mediu de peste 900 milioane de euro, Hidroconstructia este cel mai mare constructor roman si lider pe domeniul constructiilor de baraje si centrale hidroelectrice din Romania.

Citeste si:

Sectorul constructiilor, in care Hidroconstructia isi desfasoara activitatea, inregistreaza cel mai sustinut ritm de crestere din economia romaneasca - de 19,3% in 2006 fata de 2005 - si a devansat in acest an agricultura ca pondere in produsul intern brut (PIB).

BRD-Groupe Societe Generale are active de peste 10 miliarde euro, 2,3 milioane clienti si opereaza o retea de peste 700 de unitati. BRD, a doua banca de pe piata romaneasca dupa active, are ti cea de-a doua capitalizare la Bursa de Valori Bucuresti, de circa 5,5 miliarde euro.