"Ca urmare a depasirii estimarilor initiale, ING Fond de Pensii si-a majorat obiectivele de vanzare si estimam ca vom ajunge la 1,3 milioane de clienti la finalul perioadei de aderare", a explicat directorul general al ING Fond de Pensii, Radu Vasilescu .

ING Fond de Pensii si-a majorat capitalul social cu 64,5%, respectiv cu 91 milioane lei, pana la 232 milioane lei, fiind "cel mai bine capitalizat administrator de pensii private de pe piata", a mai anuntat societatea de administrare a pensiilor.

Pe segmentul de pensii facultative, fondul Clasic a atras, pana pe 17 decembrie, 6.834 de persoane, totalul activelor fiind de 1,49 milioane lei, iar in cazul ING Optim, numarul de participanti a depasit 3.400 de persoane, cu active in valoare de 617.244 lei.

Citeste si:

Reteaua companiei numara, in prezent, peste 44.800 de agenti de marketing autorizati, dar pensiile private de la ING sunt disponibile si printr-o retea de 20 de brokeri autorizati, precum si in oficiile Postei Romane. Reteaua de distributie a pensiilor private este completata de cele peste 150 de birouri ING Bank, deschise in principalele orase din tara.

Special pentru ultima perioada in care se pot face aderari, pana pe 17 ianuarie 2008, o parte dintre birouri ING Bank vor avea program prelungit pana la orele 21:00, a mai anuntat compania.