Alpha Bank majoreaza dobanzile la depozite in lei si euro

Incepand cu 3 ianuarie 2008 Alpha Bank Romania a majorat cu pana la 12,5% dobanzile aferente produselor de economisire in lei si in euro, atat pentru persoanele fizice cat si pentru companii.

Noile dobanzi pentru produsul dedicat persoanelor fizice - Alpha Progressive ating in ultima luna inainte de maturizarea depozitului nivelul de 14%p.a. pentru economiile in lei si 7,25%p.a. pentru cele in euro. Depozitele pot fi constituite pe perioade de 6 sau 12 luni, in lei sau euro, iar dobanda creste in fiecare luna, oferind clientilor castiguri mari.

Pentru persoane fizice, dobanzile aferente depozitelor la termen si certificatelor de depozit cu cupoane cresc la 7,75% la lei pentru cele constituite pe o perioada de 12 luni si 4,50% la euro pentru economiile pe termen de 6 luni.

Pentru persoane juridice, dobanzile oferite de depozitele la termen si certificatele de depozit cu cupoane ajung pana la 6,75%p.a. la lei si 3,75%p.a. la euro, in functie de perioada pentru care sunt constituite depozitele.

La 30 septembrie 2007, Alpha Bank Romania avea depozite atrase de la clienti in valoare de 997 milioane euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri