Aviva: Doar unul din 20 de romani pune bani deoparte in mod constant

Doar 5% dintre romani economisesc o parte mai mica sau mai mare din venitul lor lunar, in timp ce 54% nici nu se gandesc sa faca acest lucru, arata o cercetare de piata realizata la comanda Aviva plc de catre GFK Romania.

Evenimentele de pe plan personal influenteaza obiceiurile de economisire ale romanilor, conform cercetari de piata de catre GFK Romania, in peste 20 de tari de pe patru continente, mai arata studiul.

Un alt aspect relevat de cercetarea de piata este faptul ca o mare parte a populatiei se gandeste la ziua de maine, dar pentru moment nu poate face nimic pentru imbunatatirea situatiei lor financiare, in primul rand datorita schimbarilor de pe plan personal, precum pierderea locului de munca sau divortul.

Grupul Aviva, unul din liderii europeni pe piata pensiilor si asigurarilor de viata, detine in Romania companiile Aviva Asigurari de Viata SA si Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat SA.

Grupul administreaza active de 535 miliarde euro, care reprezinta banii celor peste 40 de milioane de clienti din toata lumea. In Romania, Aviva este prezenta in 19 orase si are peste 430.000 de clienti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri