Banca Comerciala Romana (BCR) cauta evaluatori pentru proprietati imobiliare, care trebuie sa fie firme membre ale Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania sau sa aiba personal specializat in domeniu, iar termenul limita pentru depunerea ofertelor este 15 ianuarie 2008.

Data comunicarii rezultatului este 25 ianuarie 2008, mai anunta BCR.

Tipurile de proprietati imobiliare pentru care se vor intocmi rapoarte de evaluare sunt apartamente in blocuri, case, terenuri intravilane pentru constructii de case sau vile, terenuri extravilane si alte tipuri de proprietati cu destinatie rezidentiala.

Tarifele platite de banca pentru evaluarea si analiza tehnica a proprietatilor sunt cuprinse intre 250 de lei pentru terenurile intravilane cu suprafata de pana la 3.000 de metri patrati, 300 de lei pentru un apartament si 550 de lei pentru o vila.

Pentru evaluarile care vizeaza proprietatile imobiliare industriale care cuprind intre una si cinci cladiri, tariful ajunge la 1.000 de lei, iar pentru proprietatile comerciale, birouri sau hoteluri cu suprafata construita de pana la 500 de metri patrati, banca poate plati 750 de lei pentru o evaluare.

Pentru terenul extravilan cu aria de pana la un hectar, evaluarea este platita de catre BCR cu 250 de lei. Tarifele pentru proprietatile foarte intinse pot fi negociate cu clientul, fiind aprobate ulterior de catre banca.

Conditiile de participare la selectia de oferte si documentele necesare sunt afisate pe paginile de internet ale BCR si ANEVAR.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Topul proiectelor rezidentiale din Capitala cu livrare pana in 2020